Signature Face Spa

​Signature Face Spa by Camilla Josephine er en luksuriøs ansigtsmassage, hvor du kommer helt ned i gear.


Du ligger i den afslappende massagevask og får en dybdegående ansigtsmassage med forskellige trykpunkter og Gua Sha krystaler. Til massagen bliver du forkælet med en ansigts olie der genopretter hudens naturlige balance, giver en frisk glød og tilfører vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter der nærer og beskytter huden.

Du kan tilvælge, om du ønsker at få en fugtgivende øjenmaske eller Gua Sha maske med helende krystaller under din behandling. Du kan også vælge begge dele. Behandlingen er inkl. Rens af ansigt, ansigtsmassage og vitaminer til din hud.

Jeg anbefaler du kommer uden makeup.

45min: 599,-

Signature Hair Spa

​Signature Hair Spa by Camilla Josephine er en luksuriøs hår behandling, hvor du kommer helt ned i gear. 

Du ligger i den afslappende massagevask og får en dybdegående hovedbundsmassage med forskellige punkttryk, rulninger med Spa Comb og Gua Sha krystaler. Samtidig får du en intensiv genopbyggende hårmaske samt en kølig peeling på hovedbunden.


Du kan tilvælge, om du ønsker at få en fugtgivende øjenmaske maske eller Gua Sha maske med helende krystaller under din behandling. Du kan også vælge begge dele.

Behandlingen er inkl. Hårvask, føntørring, luksuriøs hovedbundsmassage og styling.

75min: 999,-

Signature Hair and Face Spa

​Signature Hair and Face Spa er en luksuriøs hår og ansigts behandling, hvor du kommer helt ned i gear. Du ligger i den afslappende massagevask og får en dybdegående hovedbund-og ansigtsmassage med forskellige trykpunkter og rulninger med Spa Comb og Gua Sha krystaler.

Samtidig får du en intensiv genopbyggende hårmaske samt en kølig peeling på hovedbunden efterfuldt af en dybdegående ansigstmassage med forskellige trykpunkter. Til massagen bliver du forkælet med en ansigstolie der genopretter hudens naturlige balance, giver en frisk glød og tilfører vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter der nærer og beskytter huden.

Du kan tilvælge, om du ønsker at få en fugtgivende øjenmaske eller Gua Sha maske med helende krystaller under din behandling. Du kan også vælge begge dele.

Behandlingen er inkl. Hårvask, føntørring, luksuriøs hovedbundsmassage og styling samt

rens af ansigt, ansigtsmassage og vitaminer til din hud.

Jeg anbefaler du kommer uden makeup.​

120min: 1560,-

Unik salonoplevelse

Jeg har siden åbningsdagen arbejdet hårdt på at udvikle en salon der rummer god energi samt service i verdensklasse og mange tilfredse kunder.

Detaljeorienteret

Jeg har sans for detaljen, er fokuseret og går meget op i finish og finesse. Med min dedikation og ekspertise er du i trygge hænder.

Visualisering

Det er vigtigt for mig, at visualisere min kundens ønske, og bruger derfor ekstra tid på at snakke om, hvad der skal ske og forventningsafstemme.

Her finder du mig

Søndergade 2, st. mf.

5000 Odense C​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

I 2022 etablerede jeg min lille salon Camilla Josephine STUDIO. Jeg har siden åbningsdagen arbejdet hårdt på at udvikle en salon der rummer god energi samt service i verdensklasse og mange tilfredse kunder.​

Læs Cookiedeklaration her

Åbningstider

Åbningstider kan variere.​

Mandag

10.00 - 16.00

Tirsdag

10.00 - 16.00

Onsdag

12.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 15.00

Fredag

09.00 - 15.00

Lørdag

Efter Aftale

Søndag

Lukket