Opsætning af brudehår med professionel hjælp

Bliv klar til den store dag med en smuk håropsætning

Skal du snart giftes, og ønsker du i den forbindelse at få professionel hjælp til at lave et smukt brudehår, der passer præcist til dig? Så hjælper jeg dig gerne. I min frisørsalon, Camilla Josephine Studio, kan jeg nemlig hjælpe med at style og sætte frisurer til livets helt store begivenheder, og jeg hjælper derfor naturligvis mange, som skal have sat håret til den største dag af dem alle – bryllupsdagen.

Jeg kan tilbyde opsætning af brudehår her i salonen, som du finder centralt i Odense, mens jeg også gerne kører ud til dig, så du kan blive gjort klar hjemme i privaten. Det kan eksempelvis være et andet sted her på Fyn eller på den anden side af broen i Fredericia eller lignende i området.

Brudehår, makeup og meget andet med udgangspunkt i dig

Når det kommer til brudehår, ved jeg, at det handler om mere end blot en frisure. Det er en følelse, et udtryk og en vigtig del af din specielle dag. 

Med min erfaring inden for hårstyling, tager jeg mig tid til at forstå dine ønsker, så vi i fællesskab kan få skabt et look, der ikke bare er smukt, men som også føles rigtigt og behageligt for dig.

Jeg kan tilbyde 3 forskellige pakker til styling af brudehår. Brudepakken inkluderer fuld styling og opsætning af håret samt makeup på dagen. Dertil får du også en forkonsultation, hvor vi finder frem til dit udtryk. I Brudepakken LUX får du alt dette samt farvning af vipper, ordnet øjenbryn, luksus botox hårkur, klipning og vejledning i hjemmepleje. 

Ønsker du en komplet behandling, skal du vælge Brudepakken PREMIUM, der indeholder alt ovenstående samt en hårfarvning, eksempelvis med balayage.

Kontakt mig hvis du vil høre mere

Ønsker du at høre mere om mine forskellige brudepakker, eller vil du allerede nu bestille tid til at få lavet brudehår, så du er klar til den store dag? Så er du altid velkommen til at kontakte mig eller booke en tid via mit online bookingsystem.​

Unik salonoplevelse

Jeg har siden åbningsdagen arbejdet hårdt på at udvikle en salon der rummer god energi samt service i verdensklasse og mange tilfredse kunder.

Detaljeorienteret

Jeg har sans for detaljen, er fokuseret og går meget op i finish og finesse. Med min dedikation og ekspertise er du i trygge hænder.

Visualisering

Det er vigtigt for mig, at visualisere min kundens ønske, og bruger derfor ekstra tid på at snakke om, hvad der skal ske og forventningsafstemme.

Her finder du mig

Søndergade 2, st. mf.

5000 Odense C​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

I 2022 etablerede jeg min lille salon Camilla Josephine STUDIO. Jeg har siden åbningsdagen arbejdet hårdt på at udvikle en salon der rummer god energi samt service i verdensklasse og mange tilfredse kunder.​

Læs Cookiedeklaration her

Åbningstider

Åbningstider kan variere.​

Mandag

10.00 - 16.00

Tirsdag

10.00 - 16.00

Onsdag

12.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 15.00

Fredag

09.00 - 15.00

Lørdag

Efter Aftale

Søndag

Lukket