Herreklip med øje for detaljer og imødekommende service

Trænger du til at genopfriske din frisure?

Leder du efter en herrefrisør, der kan hjælpe dig med en hårklipning, hvor der bliver kælet for detaljen, og du får en god og behagelig oplevelse? Så kan du komme her forbi Camilla Josephine STUDIO. Jeg hjælper dig gerne med et herreklip, uanset om du blot skal have genopfrisket din gamle frisure, eller om du søger hjælp til at finde et nyt udtryk, der passer til dig og din personlige stil.

Min frisørsalon ligger centralt placeret i Odense, og jeg har derfor mange mandlige kunder her fra byen. Med min grundige og imødekommende tilgang har jeg dog også faste kunder, som gerne kører længere for at få et herreklip her, eksempelvis fra omkringliggende byer på Fyn, Fredericia og mange andre steder i landet.

Få et herreklip der passer til dig

Jeg vægter dine ønsker og tanker højt, og vi tager derfor en god snak, før jeg går i gang med klipningen, så er vi på samme side i forhold til, hvordan resultatet skal se ud. Jeg rådgiver dig i den forbindelse gerne, hvis du selv er lidt i tvivl om, hvordan du kan style dit hår.

Her tager jeg hensyn til din hårtype, ansigtsform og personlige stil, så du kan få en frisure, der passer perfekt til dig.

Udover at give dig et tilfredsstillende resultat, ønsker jeg også, at du altid får en god oplevelse, når du kommer forbi salonen til et herreklip. Det betyder, at du altid bliver mødt med et smil i en positiv atmosfære, og at serviceniveauet derfor er helt i top.

Kontakt mig for at booke en tid

Hvis du kunne tænke dig at booke en tid til dit næste herreklip hos en frisør, der tager sig god tid til at forstå dine ønsker og give dig et fantastisk resultat? Så kontakt mig allerede i dag! Jeg har dog også et online bookingsystem, hvor du nemt og hurtigt kan komme til at bestille en tid, hvis dette passer dig bedre.

Unik salonoplevelse

Jeg har siden åbningsdagen arbejdet hårdt på at udvikle en salon der rummer god energi samt service i verdensklasse og mange tilfredse kunder.

Detaljeorienteret

Jeg har sans for detaljen, er fokuseret og går meget op i finish og finesse. Med min dedikation og ekspertise er du i trygge hænder.

Visualisering

Det er vigtigt for mig, at visualisere min kundens ønske, og bruger derfor ekstra tid på at snakke om, hvad der skal ske og forventningsafstemme.

Her finder du mig

Søndergade 2, st. mf.

5000 Odense C​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

I 2022 etablerede jeg min lille salon Camilla Josephine STUDIO. Jeg har siden åbningsdagen arbejdet hårdt på at udvikle en salon der rummer god energi samt service i verdensklasse og mange tilfredse kunder.​

Læs Cookiedeklaration her

Åbningstider

Åbningstider kan variere.​

Mandag

10.00 - 16.00

Tirsdag

10.00 - 16.00

Onsdag

12.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 15.00

Fredag

09.00 - 15.00

Lørdag

Efter Aftale

Søndag

Lukket