Balayage, babylights og andre former for hårfarvning

Få den hårfarve der passer til dig og din stil

Kunne du tænke dig at få mere farvespil i dit hår, eller trænger du til at prøve noget helt nyt? I min frisørsalon, Camilla Josephine STUDIO, har du mulighed for at få farvet dit hår, præcis som du ønsker det. Jeg tilbyder både balayage, babylights og mange andre teknikker kombineret sammen, når det kommer til farvning af hår.

Min salon ligger centralt i Odense, og jeg har derfor mange kunder fra lokalområdet, men også fra hele Fyn, Fredericia og resten af landet.

Hvilken hårfarvning kunne du tænke dig?

Hvad end det er en balayage behandling eller en anden farvning, du kunne tænke dig, så klarer jeg den. Jeg tilbyder som nævnt flere forskellige former for hårfarvning, så du har mulighed for at få lige præcis det resultat, som du går og drømmer om. Det gælder, uanset om du ønsker at få en helt anden hårfarve, eller om du bare godt kunne tænke dig at få mere liv til din oprindelige hårfarve.

I min salon tilbyder jeg signature color, der får dit hår til at leve op til dine drømme. I pakkerne er alt inkluderet. Udover kur og hovedbundsmassage kan pakkerne indeholde:

  • ​Balayage
  • ​Babylights
  • ​Reflekser
  • ​Root tap
  • ​Root shadow
  • ​Glossing
  • ​Colormelt
  • ​Tips out

Hvis du er i tvivl om, hvilket resultat du gerne vil opnå, så hjælper jeg dig gerne ud fra dine ønsker og behov til det færdige resultat. Jeg bestræber mig altid på at tilbyde en service i verdensklasse og på at visualisere dine ønsker. Derfor afsætter jeg også den nødvendige tid til at snakke med dig om din kommende behandling og forventningsafstemme, inden jeg går i gang.

Hvad koster det at få farvet hår hos en frisør?

Hvor meget det koster at få farvet hår hos en frisør afhænger i høj grad af, hvilken behandling du vælger, samt hvad dit udgangspunkt er og hvad for et drømme resultat du gerne vil opnå. Du kan finde en oversigt over alle mine priser ved at klikke her .

Bestil tid til babylights, balayage eller en anden behandling

Hvis du kunne tænke dig at bestille en signature color, så kan du enten booke en tid online, kontakte mig eller kigge forbi min salon. Det gælder selvfølgelig også, hvis du ønsker en specifik pris på den ønskede behandling.

Unik salonoplevelse

Jeg har siden åbningsdagen arbejdet hårdt på at udvikle en salon der rummer god energi samt service i verdensklasse og mange tilfredse kunder.

Detaljeorienteret

Jeg har sans for detaljen, er fokuseret og går meget op i finish og finesse. Med min dedikation og ekspertise er du i trygge hænder.

Visualisering

Det er vigtigt for mig, at visualisere min kundens ønske, og bruger derfor ekstra tid på at snakke om, hvad der skal ske og forventningsafstemme.

Her finder du mig

Søndergade 2, st. mf.

5000 Odense C​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

I 2022 etablerede jeg min lille salon Camilla Josephine STUDIO. Jeg har siden åbningsdagen arbejdet hårdt på at udvikle en salon der rummer god energi samt service i verdensklasse og mange tilfredse kunder.​

Læs Cookiedeklaration her

Åbningstider

Åbningstider kan variere.​

Mandag

10.00 - 16.00

Tirsdag

10.00 - 16.00

Onsdag

12.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 15.00

Fredag

09.00 - 15.00

Lørdag

Efter Aftale

Søndag

Lukket