Extensions med Invisable bead method

Få længere og fyldigere hår

Kunne du tænke dig at få langt og fyldigt hår ved hjælp af extensions? Så er du kommet til det helt rette sted. Som frisør har jeg stor erfaring med at påsætte extensions, som jeg udfører i min salon, Camilla Josephine STUDIO, der har en central beliggenhed i hjertet af Odense. Uanset hvor du kommer fra på Fyn, eller om du kommer fra Fredericia eller omegn, så er det med andre ord let at komme hen til min salon. Jeg tager dog imod kunder fra hele landet.

Jeg benytter mig af den mest skånsomme metode til dit hår

Når jeg påsætter extensions, benytter jeg mig altid af den mest skånsomme metode for at passe bedst muligt på dit eget hår. Metoden jeg benytter mig af hedder invisible bead method. Ud over at være utrolig skånsom så giver den desuden en usynlig overgang mellem dine extensions og dit eget hår, hvilket er med til at sikre det bedste og mest usynlige resultat.

Jeg lægger vægt på verdensklasse service og en flot finish

Det er utroligt vigtigt for mig, at du bliver tilfreds med det færdige resultat, når du vælger at få påsæt extensions i min salon. Derfor bruger jeg tid på at visualisere dine ønsker og snakke om proceduren, samt ikke mindst forventningsafstemme inden jeg går i gang med behandlingen.

Jeg går også højt op i, at der altid er en god energi i min salon, og at du føler, at du har fået en service i verdensklasse. Det indebærer naturligvis også et holdbart resultat med en flot finish og øje for detaljen.

Hvad koster det at få extensions? ​

Temple Hair er din garanti for hair extensions med lang levetid og smukke resultater. 100% ægte hår og fantastisk kvalitet i længde 50 og 60 cm.

Prisen afhænger af hvor mange kanter og baner hår du skal have i.

Priserne lægger oftes mellem 2500,- til 12.000,-

1 bane hår i 50 cm: 860,-

1 bane hår i 60 cm: 1070,-

1 Kant / Opryk med microringe 850,-

2 Kanter / Oprykning med microringe 1250,-

3 Kanter / Oprykning med microringe 1650,-

4 Kanter / Oprykning med microringe 2150,-

Book en gratis extensions konsultation i dag

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om invisible bead metoden, om mine priser på extensions, eller hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kigge forbi salonen eller til at kontakte mig. 

Du kan også booke en gratis extensions konsultation via mit online bookingsystem, hvis:

  1. Det er første gang, du skal have extensions.
  2. Hvis du blot er nysgerrig på, om metoden er noget for dig.
  3. Eller hvis jeg skal bestille bestemte farver hjem til dig.
(Reserverings gebyr betales inden håret bestilles hjem & bliver trukket fra på behandlings dagen. Gebyret refunderes ikke ved fortrydelse.)

Unik salonoplevelse

Jeg har siden åbningsdagen arbejdet hårdt på at udvikle en salon der rummer god energi samt service i verdensklasse og mange tilfredse kunder.

Detaljeorienteret

Jeg har sans for detaljen, er fokuseret og går meget op i finish og finesse. Med min dedikation og ekspertise er du i trygge hænder.

Visualisering

Det er vigtigt for mig, at visualisere min kundens ønske, og bruger derfor ekstra tid på at snakke om, hvad der skal ske og forventningsafstemme.

Her finder du mig

Søndergade 2, st. mf.

5000 Odense C​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

I 2022 etablerede jeg min lille salon Camilla Josephine STUDIO. Jeg har siden åbningsdagen arbejdet hårdt på at udvikle en salon der rummer god energi samt service i verdensklasse og mange tilfredse kunder.​

Læs Cookiedeklaration her

Åbningstider

Mandag

10.00 - 16.00

Tirsdag

10.00 - 16.00

Onsdag

12.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 15.00

Fredag

09.00 - 15.00

Lørdag

Efter Aftale

Søndag

Lukket